SKJ praktijkprogramma

Het is ook mogelijk om bij Zmartzorg het praktijkprogramma voor registratie Jeugd- en gezinsprofessional te volgen. Bij het succesvol doorlopen en afronden van het programma, kan de professional zich inschrijven in het SKJ-register*.

Hoe?

We werken hiervoor samen met SKJ-geregistreerde gedragswetenschappers, zij zullen de professional tijdens het gehele programma intensief begeleiden. Ons geaccrediteerde praktijkprogramma bestaat uit verschillende onderdelen; zo volgt de professional zowel de basis als de verdiepende training 'beroepscode en tuchtrecht'. De professional kan zich gedurende de training al inschrijven in het SKJ-register, en heeft dan een jaar de tijd om het praktijkprogramma af te ronden en een goedgekeurd leerverslag in te dienen in het register.

Wanneer?

Starten met het praktijkprogramma kan op elk gewenst moment. De duur van het traject is 6- 8 maanden.

Voor wie?

Hbo-opgeleide Jeugd- en Gezinsprofessionals

* Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is hét beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland. Met een SKJ-registratie laat je aan jeugdigen, ouders en opdrachtgevers zien dat je ervaring, kennis en vaardigheden hebt om goede hulp te bieden in complexe situaties. Ook laat je hiermee zien dat je continu werkt aan je vakbekwaamheid en investeert in de kwaliteit van je vak. (bron: www.skjeugd.nl)

martin en sabine

'Wij kunnen dit traject helemaal begeleiden om zo tot een positief resultaat te komen.'

Voor ons is laagdrempeligheid belangrijk, wij zeggen geen ‘u’, maar ‘jij’, en zijn bereikbaar op de momenten dat jij als zorgverlener beschikbaar bent. Wij begrijpen dat werken in de zorg niet alleen tijdens kantooruren gebeurt, en daarom bewegen wij met je mee.

06 21 20 63 60
info@zmartzorg.nl