Zorg­ondernemer­schap voor kleine organisaties en zelfstandigen

Wil je een zorggroep beginnen? Of aan de slag als ZZP’er in de zorg? Wil je de geboden zorg professionaliseren of denk je aan uitbreiden? Hoe en waar begin je dan? Heb je er als zorgverlener al eens aan gedacht om subsidies aan te vragen? Of ben je van plan om een BBL-er in dienst te nemen? Hoe werkt dat dan allemaal?

De juiste verhoudingen tussen personeel, cliënten en zorginkoop zijn van essentieel belang. Een werkend kwaliteitsmanagementsysteem helpt om deze verhoudingen goed te krijgen en te houden. Daarmee kun je goed sturing geven aan je bedrijf, ook op het financiële vlak. In het verleden waren termen als efficiëntie, strategisch plannen en kostenbesparing in de zorg een taboe. Tegenwoordig is dit noodzakelijk om een zorggroep bestaansrecht te geven. Je moet de balans vinden tussen personeel en cliënten, de effecten van de zorgverlening in kaart brengen en aandacht voor de financiën houden, zonder de cliënten tekort te doen.

zorgcontractering
martin en sabine

'Je hoeft niet alleen rond te lopen met bovenstaande vragen, wij kunnen je hierbij helpen.'

Voor ons is laagdrempeligheid belangrijk, wij zeggen geen ‘u’, maar ‘jij’, en zijn bereikbaar op de momenten dat jij als zorgverlener beschikbaar bent. Wij begrijpen dat werken in de zorg niet alleen tijdens kantooruren gebeurt, en daarom bewegen wij met je mee.

06 21 20 63 60
info@zmartzorg.nl