Wij zijn Zmartzorg, aangenaam!

martin en sabine

Zmartzorg richt zich op het ondersteunen van zorgaanbieders bij alles rondom de zorg zelf. Dit kunnen ook ZZP’ers in de zorg zijn, bijvoorbeeld een ambulant begeleider of fysiotherapeut. Wij merken dat de zorgaanbieder, mede door de opgelegde regelgeving, niet altijd mee kon komen met deze verplichtingen. Om ook hún bestaansrecht te geven, is Zmartzorg opgericht.

Voor ons is laagdrempeligheid belangrijk, wij zeggen geen ‘u’, maar ‘jij’, en zijn bereikbaar op de momenten dat jij als zorgverlener beschikbaar bent. Wij begrijpen dat werken in de zorg niet alleen tijdens kantooruren gebeurt, en daarom bewegen wij met je mee.

"Samen maken we goede zorg mogelijk"

Dit kunnen we doen door de verschillende administratieve handelingen en verplichtingen die bij de zorgverlening horen, gedeeltelijk of helemaal over te nemen. Bijvoorbeeld een aanbestedingstraject, samenstelling van protocollen of samen nadenken over de inrichting van de verschillende processen. Of misschien is de zorgverlener al heel goed bezig met al deze zorg ondersteunende zaken, maar is het tijd of noodzaak om deze inspanningen om te zetten naar een kwaliteitskeurmerk, bijvoorbeeld ISO of HKZ. Zmartzorg kan dit traject begeleiden om zo tot een positief resultaat te komen. Ook voor ZZP’ers is het nu mogelijk om een HKZ-certificaat te behalen.

Sabine Zantingh

sabine

Ik heb ruim dertien jaar gewerkt in ziekenhuizen, waarbij ik de zorg voor de patiënt kon combineren met de rol van kwaliteitsfunctionaris. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik de randzaken van de zorg erg leuk vond, eigenlijk leuker dan de zorg zelf. Het meewerken in projecten, steeds weer verbeteringen doorvoeren om de zorg nog veiliger te maken, dat was mijn ‘ding’. In 2016 heb ik een HBO-opleiding kwaliteitsmanagement afgerond, zodat ik theoretisch ook goed onderlegd ben. Martin is kort daarna gestart met Zmartzorg, in eerste instantie niet van plan zich op het kwaliteitsmanagement te richten, maar gaandeweg is dit toch tot het werkterrein van Zmartzorg gaan behoren. Zo raakte ik vanzelf betrokken bij Zmartzorg en sinds 1 januari 2019 zijn we officieel samen aan het werk als Zmartzorg. Hoe mooi kunnen carrières dan samenkomen!

Martin Zantingh

Na het behalen van mijn Marketing Management-opleiding meende ik dé baan te hebben gevonden in de commerciële wereld, tot ik in 2009 de overstap maakte naar een baan in de zorg. Ik kwam in contact met een zzp-er die een idee had om een zorggroep op te zetten, maar geen kennis had van de randzaken, zoals kwaliteit en aanbestedingen. Tijdens het opzetten van deze zorggroep liep ik tegen verschillende moeilijkheden aan die nodig waren om zorg te kunnen verlenen: juiste zorgfinanciering, contractering, Wtzi-erkenning, VeCoZo en AGB-code aanvragen, passend ECD uitzoeken en inrichten, back-office inrichten, het blijvend voldoen aan de verplichte kwaliteitseisen vanuit de financierders en nog was dit niet voldoende. Een zorgaanbieder anno 2020 moet aan veel uiteenlopende zaken voldoen. Het hierin ondersteunen en adviseren past mij goed.

martin
Zmartzorg is het verlengstuk van úw zorgorganisatie, onze ervaringen komen rechtstreeks vanuit de praktijk. Zmartzorg geeft jou voorsprong, waarbij onze persoonlijke aanpak, ervaring en kennis van toegevoegde waarde is:

#samenmakenwijgoedezorgmogelijk